قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

اولین پیوند روده دنیا به یک نوزاد

یک بیمارستان در اسپانیا اعلام کرد اولین پیوند روده جهان از یک فرد مرده به نوزادی یک ساله را به صورت موفقیت‌آمیز انجام داده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 12
کد خبر: ۱۵۴۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از ایندیپندنت، بیمارستان لاپاز مادرید اعلام کرد یک دختر 1 ساله اسپانیایی اولین دریافت کننده پیوند روده در دنیا است. این عمل موفقیت آمیز بود و روده از اهداکننده ای که بر اثر نارسایی قلبی درگذشت به این دختر پیوند زده شد. در بیانیه این بیمارستان آمده: این کودک از بیمارستان ترخیص شده و در شرایط عادی به سر می برد.

طبق داده‌های وزارت بهداشت اسپانیا، این کشور در پیوند اعضا در جهان پیشرو است و در سال 2021 بیش از 102 مورد پیوند به ازای هر یک میلیون نفر انجام شده است.

این دختربچه زمانی که یک ماهه بود به نارسایی روده مبتلا شد. روده‌اش خیلی کوتاه بود و تا زمان دریافت پیوند مولتی احشایی، وضعیت سلامتی او رو به وخامت پیش می رفت. به غیر از روده، او کبد، معده، طحال و پانکراس جدید نیز دریافت کرده است.

اهدای آسیستول (بدون هیچگونه ضربان قلب) از یک فرد مرده پس از تأیید عدم وجود ضربان قلب و عملکردهای تنفسی توسط پزشکان انجام می شود. سپس اندام‌های اهداکننده به‌طور مصنوعی از طریق سیستمی به نام اکسیژن‌رسانی غشای خارج بدنی (ECMO) حفظ می‌شوند.

چیزی که این مورد را خاص می کند، مشکل در حفظ روده از اهدای آسیستول (بدون هیچگونه ضربان قلب) به دلیل ویژگی های اندام گوارشی است. بیشتر اعضای پیوندی از اهداکنندگانی گرفته می شود که دچار مرگ مغزی شده‌اند، اما ضربان قلب خود را حفظ می‌کنند، این موضوع باعث می‌شود که اعضا دست نخورده باقی بمانند.

این بیمارستان گفته: با این حال، از زمان توسعه اهداهای مدرن آسیستول، محبوبیت این روش افزایش یافته و حدود یک سوم کل اهداها در اسپانیا را تشکیل می دهد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر