اولین پیوند روده دنیا به یک نوزاد-راهبرد معاصر
ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید

اولین پیوند روده دنیا به یک نوزاد

یک بیمارستان در اسپانیا اعلام کرد اولین پیوند روده جهان از یک فرد مرده به نوزادی یک ساله را به صورت موفقیت‌آمیز انجام داده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 12
کد خبر: ۱۵۴۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از ایندیپندنت، بیمارستان لاپاز مادرید اعلام کرد یک دختر 1 ساله اسپانیایی اولین دریافت کننده پیوند روده در دنیا است. این عمل موفقیت آمیز بود و روده از اهداکننده ای که بر اثر نارسایی قلبی درگذشت به این دختر پیوند زده شد. در بیانیه این بیمارستان آمده: این کودک از بیمارستان ترخیص شده و در شرایط عادی به سر می برد.

طبق داده‌های وزارت بهداشت اسپانیا، این کشور در پیوند اعضا در جهان پیشرو است و در سال 2021 بیش از 102 مورد پیوند به ازای هر یک میلیون نفر انجام شده است.

این دختربچه زمانی که یک ماهه بود به نارسایی روده مبتلا شد. روده‌اش خیلی کوتاه بود و تا زمان دریافت پیوند مولتی احشایی، وضعیت سلامتی او رو به وخامت پیش می رفت. به غیر از روده، او کبد، معده، طحال و پانکراس جدید نیز دریافت کرده است.

اهدای آسیستول (بدون هیچگونه ضربان قلب) از یک فرد مرده پس از تأیید عدم وجود ضربان قلب و عملکردهای تنفسی توسط پزشکان انجام می شود. سپس اندام‌های اهداکننده به‌طور مصنوعی از طریق سیستمی به نام اکسیژن‌رسانی غشای خارج بدنی (ECMO) حفظ می‌شوند.

چیزی که این مورد را خاص می کند، مشکل در حفظ روده از اهدای آسیستول (بدون هیچگونه ضربان قلب) به دلیل ویژگی های اندام گوارشی است. بیشتر اعضای پیوندی از اهداکنندگانی گرفته می شود که دچار مرگ مغزی شده‌اند، اما ضربان قلب خود را حفظ می‌کنند، این موضوع باعث می‌شود که اعضا دست نخورده باقی بمانند.

این بیمارستان گفته: با این حال، از زمان توسعه اهداهای مدرن آسیستول، محبوبیت این روش افزایش یافته و حدود یک سوم کل اهداها در اسپانیا را تشکیل می دهد./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار